Pc-t fejlesszek vagy vegyek Xbox One-t?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam ezen a kérdésen, de hogy őszinte legyek, nem tudtam dönteni. A pc-m nem rossz, de a mai játékok többségét nem futtatja. (például: Fallout 4, COD:Black Ops III stb...) Próbáltam kontrázni (remélem jól használom ezt a szót :D) azzal, hogy a pc fejlesztés elég drága, videokártya 100 ezer körül van, ramok nem drágák, de kénének azok is, mindegy. Xbox One pedig szintén olyan 100ezer körül van, de ahhoz kell egy jó tv is, ami olyan 50ezer forint körül van, na meg persze az xbox játékok. Egyszerűen nem tudok dönteni. HEEEEEEEEEEEEELP!!!!!2015. dec. 20. 02:04
3/3 VargaPeter1993 válasza:
ha nem 4k-ba akarsz játszani bőven elég egy 60-70 ezres vga is...simán hozza a konzolok szintjét....
de nézzük más szemszögből ha még 100 ért is vennél vga t gondolj bele ha veszel 10 játékot pc re vagy konzolra, 10 játéknál kb 50 ezer forint külömbség bisztos lessz és ez csak 10 játék... ezért függ attól is ha pl évi csak 1-2 játékal akarsz játszani akkor konzol viszont ha minden hónapba veszel 1-2 játékot akkor elég hamar vissza jön az a külömbség amivel drágább egy jó pc... és melete a pcn tudsz mást is csinálni.De ha vannak olyan címek amik csak konzolon vannak és úgy érzed hogy kihagyhatattlan akkor azt vegyél ezt neked kell érezni mik a fontosak és hosszú távon mit szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!