Ps4 vagy xbox ONE-t vegyek?

Figyelt kérdés
Melyik a "jobb" ha lehet így fogalmazni? melyiket ajánlod? Indolkold!:)
2015. nov. 23. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Amelyik szimpatikusabb. Én Xbox One-t vennék, de csak pusztán érzelmi alapon, így nem látom értelmét érvelni mellette. Lehet valaki azt mondja majd, hogy jaj hát PS4 mert annak valamivel jobb a grafikája, meg a hardverje, de hidd el, egy Xbox One-al sem fogsz semmiben hiányt szenvedni... Szóval azt válaszd amelyik jobban tetszik. Esetleg amelyiknek az exkluzív címei jobban érdekelnek.
2015. nov. 23. 14:33
 2/3 Game HuN válasza:
Szerintem majdnem mind Egy, mert mindakettőn elfutnak ugyanazok a játékok és szerintem ugyanaz a játékélmény,de én xbox one-t vettem mert akkor pont levolt árazva.
2015. nov. 23. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt a konzolt válaszd amelyik barátaidnak ismerőseidnek is van hogy tudjatok együtt multizni co-op játékokat tolni.

Vagy nézd meg az exclusive játékokat és amelyik konzolé jobban tetszik azt válaszd.

Esetleg ha az előző generációból kimaradtál akkor javasolnám az Xbox One-t mivel Novemberben kap egy frissítést ami lehetővé teszi hogy Xbox360-as játékokat is futtasson(egyenlőre 100 játék lesz elérhető de ez később bővülni fog)+ jön a DX12 és a win10.

2015. nov. 25. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!