Mennyit ér egy 5 éves Xbox 360 slim konzol Kinecttel?
Figyelt kérdés
Egyébként egy 4gb-os Slim modellről lenne szó. Ismerőstől venném 2 karral, ezért érdekel mennyiért éri meg ha megéri egyáltalán.2016. jan. 4. 19:10
1/6 anonim válasza:
Talán 50-60-at megér. Én annyiért adtam el egy éve, de megnézed árukeresőn mennyibe kerül újonnan és eldöntöd neked megéri -e annyiért amennyiért eladnák neked a használtat, igazából ennyi...
2/6 anonim válasza:
#Első vagyok. Most hogy így belegondoltam, 5 éves, már nem vagyok benne olyan biztos... :)
3/6 A kérdező kommentje:
Na igen... A srác biztosan vigyázott rá, ezt tudom, de kérdés, hogy egy 5 éves konzol vajon még meddig fog működni? Ha kitart még 4 évig minimum azt hiszem elégedett lehetek. Máskülönben lehet, hogy csak 4 éves mert én csak azt tudom, hogy a matricája szerint 2010ben gyártották. Majd erre is rákérdezek. Örülnék ha írnátok még tapasztalatokat esetleg árakat is mert nem akarok se pofátlan ajánlattal előállni, sem rosszul járni. :D
2016. jan. 4. 19:28
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem azzal együtt poén :D
2016. jan. 5. 19:04
6/6 laci-papa válasza:
Csak mert van már 500gb is 57 ezerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!