Elég régi a ps3 am. Már 5 éves. Lesz valamilyen baja?
Már 5 éve van egy ps3 slimem 300G ás.
Valamikor 2011 ben lett megvéve és már majdnem 5 éve megvan.
Az az iagazság,hogy amikor megvettük akkor játszottam vele egy kicsit utána már szinte semmit.
Volt olyan,hogy szinte másfél évig be se kapcsoltam.Magyarul szinte elő se vettem.
Most gondoltam elkezdek rajta játszani vettem is hozzá pár játékot.
A kérdés lényege annyi lenne,hogy lesz e neki valamilyen baja vagy vagy lehet baj vele???Csak mert az ilyen cuccok pár év után biztos elromolnak.
Vagy inkább vegyek egy ujjat???
Vannak óvintézkedések amik a lehetséges meghibásodástól védik meg a terméket???
Milyen bajai lehetnek egy alig használt 5 éves ps3 készüléknek,és mit lehet ellene tenni???
Házliag nem lehet valahogy??
Persze csak óvatosan.
Te rajtad függ ...
Ha kiakarod tisztítani , akkor saját kézzel is csinálhatod
7éves a fat ps3-am és semmi baja. max porszívóztam a rácsoknál. Nem hajtom túl, max 4-5 órát megy egy nap.
Nem feltétlen mennek tönkre a gépek. Attól függ mennyit nyüstölöd és mikor, meg mit játszol. Melegben jobban pörög a ventije, meg van játék ami jobban igénybeveszi és szintén felpörög a venti. Na ilyenkor visszaveszek és mac 2 órát ha játszom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!