Melyik jön ki olcsóbban? Xbox 360 Slim 250gb Kinecttel, vagy Xbox 360 E 250gb Kinecttel?
háhá :D ne félj nem csak trollkodok hanem beütöm hogy dupla vé, dupla vé, dupla v (www) pont (.) hu, majd beírom hogy google.(pont)com, és megnézem mit ad ki a fentiek keresésére :)
Microsoft XBox 360 Slim 250GB Kinect Játékkonzol
89 999 Ft
Microsoft Xbox 360 E 250GB Kinect Játékkonzol
84 999 Ft
ezek szerint olcsóbb a 2. lehetőség :)
"háhá :D ne félj nem csak trollkodok hanem beütöm hogy dupla vé, dupla vé, dupla v (www) pont (.) hu, majd beírom hogy google.(pont)com"
Ha ennyire gyökereskedni akarsz, akkor gyökereskedj rendesen légyszi, mert ez így teljesen értelmetlen. :D Azt akartad írni, hogy írjam be, hogy www.hu, aztán azt, hogy google.com, vagy azt, hogy csak simán írjam be, hogy www.hugoogle.com? Merthogy az, amit leírtál, ebből a kettőből jelenti valamelyiket, és egyik se létezik. Legközelebb olvasd át, hogy mit küldesz el, mert így csak hülyét csinálsz magadból. :)
"és megnézem mit ad ki a fentiek keresésére :)"
Ezt én is megcsináltam. Ha megengeded, idéznék a kérdésemből:
"Az áruknak utánanéztem az interneten, de ugye internet, netes árakkal, és nem akarok neten rendelni, nem bízok meg benne. Az érdekelne, hogy konzolboltokban kb. mennyibe fáj"
A te kedvedért leírom mégegyszer, de úgy, hogy te is megértsd: Neten általában alacsonyabbak az árak, mint a boltokban. Pl. a Sony Xperia Z1 Compact neten 80-ért van, a boltban 95-ért vettem (kártyafüggetlenül, kedvezmény nélkül). Azt is leírtam, hogy az érdekelne, hogy a konzolboltokban mennyibe kerül. És mivel itt ez az oldal, megkérdezhetem ahelyett, hogy elpazarolnék egy órát valamelyik napon, hogy keressek egy konzolboltot, majd bemenjek érdeklődni. Remélem annyira nem nehéz a felfogásod, hogy még ezt se értsd meg. A továbbiakban olyan emberek válaszait várom, akik ott vannak a témában, és nem csak azért járnak erre az oldalra, hogy kiéljék az elfojtott agressziójukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!