Melyik hangfal a jobb?
Figyelt kérdés
A kékre azt írja hogy 47, a 3000-re pedig hogy 70 watt-os teljesítményű, ez mit jelent? Tulajdonképpen ennyi a különbség?
2016. jan. 3. 10:43
1/7 anonim válasza:
Meg az USB bemenet. Az az igazság, hogy a fontos paramétereket/grafikonokat nem közlik, így lehet hogy baromi sz*r hangja van. Ezeket élőben kell meghallgatni.
2/7 Molyolo válasza:
Nekem a második van és a compkertől is vettem.
Nem egy házrengető de azért tud és a mély nekem nagyon bejön. Egy gondom van csak vele hogy nem mindegy mekkorára veszed a kimeneti hangerőt. Másképp mondva a tévémet 65-ös hangerő alatt nem érzékeli és takarékra teszi magát a hangfal.Amint feljebb tezsem pár másodperc múlva szól. De nem bántam meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Igazság az hogy most veszek először hangfalat életemben, de ennél drágábbat sajnos nem tudok. Viszont nekem nem is kell egetrengetően jó hangfal, ezért gondoltam hogy e kettő közül kéne választani :) Ok akkor eddig az aranyszínű (3000) áll nyerésre :D ezeknek a paraméter dolgoknak meg megpróbálok utána nézni. Köszönöm mégegyszer! :D
2016. jan. 3. 11:02
4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat elfelejtettem írni hogy nekem elsősorban zenehallgatásra kellene. Így is jó?
2016. jan. 3. 11:03
6/7 anonim válasza:
Én mindenféleképpen sajátot építenék. Ha jól készíti el az ember, akkor sokkal jobban fognak szólni mint ezek a gyáriak. Tudom ajánlani a következő szakirodalmakat hozzá: J.Jecklin - Hangszórók, Klinger - Hangdobozépítés valamint Csabai Dániel - Hangtechnika amatőröknek című könyvét.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! :)
2016. jan. 3. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!