Melyik a jobb hangfal 2.1 vagy 2. 0?
Figyelt kérdés
2.0:
MODECOM MC-SHF120U Link: [link]
Thonet & Vander Kugel Link: [link]
2.1
Thonet & Vander Ratsel Link: [link]
Ezeket néztem ki eddig, játék szempontjából lenne elsősorban, ha tudtok ennél jobbat akkor linkeljétek be, ár max 60ezer ft több ne legyen.
2014. máj. 31. 21:27
2/6 A kérdező kommentje:
Az oké, de azok közül amiket felsoroltam melyik jobb?
2014. máj. 31. 21:47
3/6 anonim válasza:
A második a jobb.
De miért nem 5.1-est veszel?
4/6 ifjsandor válasza:
Nem néztem meg a linkeket de Méjnyomósat vegyél (2.1) ez egy hülye kérdés ki vesz hangfalat mélynyomó nélkül? És 60 000-ért veszel 5.1-eset és abból is jó minőségűt.
5/6 anonim válasza:
"Méjnyomósat vegyél (2.1) ez egy hülye kérdés ki vesz hangfalat mélynyomó nélkül?"
Például aki nem mozizáshoz használja a hangrendszert, és nem akar a hangerőháború ( [link] ) "civil áldozata" lenni, és nem a basszusnemzedék tagja. ;/
6/6 A kérdező kommentje:
5.1 akkor éri meg ha szétrakod a hangfalakat, nekem meg nem olyan a szoba alakítása hogy ezt megtehessem.
2014. jún. 1. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!