Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb pc hangfal...

Ákszelpóver kérdése:

Melyik a jobb pc hangfal Logitech Z-623 vagy Genius SW-HF 5.1 6000?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. jan. 5. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Hulladék mindkettő.
2014. jan. 5. 11:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor küldesz ezektől egy jobbat ?
2014. jan. 5. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
azért vicc hogy neked ezek hulladékok sz.géphez, nem értelek miért lenne az. a genius elvileg melegedik és néha lehet érezni műanyagszagot.., de azért nem mondanám azt hogy hulladék ennyi pénzért.. főleg a logitech, ha neked 40-ért hulladék a 2.1 akkor nem tudom te valami milliomos vagy vagy mi???? egyálltalán nem hulladék , bőven merem ajánlani csalódni nem fogsz benne, szóval Logitech Z-623
2014. jan. 5. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:

de amúgy ha már ennyi pénznél járunk kb , pc-hez ez a csúcs kb a logitechtől , igaz ez régi modell , de ez is a legjobb! A basszus benne eléggé brutál szomszédokat szépen zavaró tud lenni :)) ha ezt megvennéd , megbánni nem tudnád :D

[link]

2014. jan. 5. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Hangcuccot eleve csak olyan gyártótól érdemes vásárolni, amelyik kizárólag hangtechnikával foglalkozik, már ha a minőség a fontos. Ezek a Logitech, Genius, Creative stb., akik gyártanak billentyűzettől kezdve webkamerákon keresztül minden biszbaszt, valóban nem a minőséget képviselik. Egy normális 2.0 sokkal szebben szól, mint ezek a szarok.

Kis olvasnivaló: [link]

2014. jan. 5. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez így van ahogy írtad, én ezzel tisztába vagyok! De ez PC kategória, és én arról beszélek hogy azon bellül ezek jók!

Amiről beszélsz az egy külön kategória..azokat nem kimondottan Pc-hez gyártják mint ezeket. Azokhoz képest természetes hogy ezek seholsincsenek kb...de itt most nem arról volt szó hogy melyik több100ezres a legjobb hangzású stb... :) Hanem hogy melyik PC hangfal :)

2014. jan. 5. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:
nekem elsősorban az a fontos hogy jól adja a mélyet mert dübörgős zenére kell
2014. jan. 5. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
z-623 vagy amit linkeltem használtan z-5500, a z-5500 bőven odaveri mélybe a z-623-at! van z-5500-as mélyládám, a Pc kategóriához viszonyítva leesne kicsit az állad amit az produkál :)párszor már volt szomszéd panasz hogy vegyem lejjebb a mélyet mert zavarják őket bent a házba...szóval ha azt megvennéd bőven bőven meglennél elégedve , nem lenne indokod lecserélni! De ha a z-623-nál döntesz az is szépen adja a mélyet arra sincs panasz! És itt jön az hogy lelehet szólni stb hogy kinek milyen mélye van stb ha hallanám ezt azt meg stb...mint írtam már párszor PC kategória!!! Nem az ami kimondott házimozi stb...
2014. jan. 5. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Fos mindkettő, ennyi pénzért már veszel egy korrekt kis erősítőt, pl. Lepai LP-2020A+, meg egy normális hangfalpárt, pl. JBL Control One, vagy valami Polk bookshelfet, Pioneer BS22-t ha találsz stb. és 100x jobban jársz.
2014. jan. 5. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!