Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb hangfal?

Melyik a jobb hangfal?

Figyelt kérdés

Játékhoz és zenehallgatáshoz lesz főleg.

[link]

[link]

2015. dec. 7. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Mázlid van, mind a kettőről tudok nyilatkozni (na ez igen, én, "nyilatkozni"). :)

Nekem személy szerint a 3000-es van, hát azt kell mondjam, örülök hogy nem az 1250-es mellett döntöttem, igaz alapvetően azzal sincs baj, de sokkal kisebb hangerőn is már el kezd torzítani, és nem szól olyan nagyot megtartva a szép hangzást is mint a 3000-es.

Persze ez függ az elhelyezéstől is, meg az egyéb ilyenektől, de alapvetően mind a két hangfal jó, az 1250-es hangfal a 10-15 ezres kategóriában, a 3000-es pedig 18-24 ezres kategóriában.

Én azt is ki merem mondani, hogy az 1250-es árkategóriájában a leges legjobb és legértelmesebb, akár csak a 3000-es nagy tesója.

2015. dec. 7. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Én otthon ezerrel szoktam bömböltetni az enyémet.

De az egy olcsó 5000ft-os volt.

Most szeretnék egy komolyabba beruházni.

Ami nem torzít. Amit lehet maxon bömböltetni.

2015. dec. 7. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezeket lehet, de csak óvatosan, maxon meg kb minden torzít már, na jó ez így nem teljes megfogalmazás.

Ez a hangfal zenétől függően, és hangminőségtől függően fog majd szólni, egy ilyen "5000"-es hangfalnáln sokkal jobb lesz, mert ez a 3000-as kb 40%-os hangerőn és 20%-os basszuson szól úgy mint az előtte levő kis 12W-os hangfalam (Nortek Soundream 2.1 PRO).

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

De itt egy korábbi kérdésem a 3000-es hangfalról.

Ez pl már a bejáratásban is segít egy kicsit.

2015. dec. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!