Melyik a jobb hangfal?
Mázlid van, mind a kettőről tudok nyilatkozni (na ez igen, én, "nyilatkozni"). :)
Nekem személy szerint a 3000-es van, hát azt kell mondjam, örülök hogy nem az 1250-es mellett döntöttem, igaz alapvetően azzal sincs baj, de sokkal kisebb hangerőn is már el kezd torzítani, és nem szól olyan nagyot megtartva a szép hangzást is mint a 3000-es.
Persze ez függ az elhelyezéstől is, meg az egyéb ilyenektől, de alapvetően mind a két hangfal jó, az 1250-es hangfal a 10-15 ezres kategóriában, a 3000-es pedig 18-24 ezres kategóriában.
Én azt is ki merem mondani, hogy az 1250-es árkategóriájában a leges legjobb és legértelmesebb, akár csak a 3000-es nagy tesója.
Én otthon ezerrel szoktam bömböltetni az enyémet.
De az egy olcsó 5000ft-os volt.
Most szeretnék egy komolyabba beruházni.
Ami nem torzít. Amit lehet maxon bömböltetni.
Ezeket lehet, de csak óvatosan, maxon meg kb minden torzít már, na jó ez így nem teljes megfogalmazás.
Ez a hangfal zenétől függően, és hangminőségtől függően fog majd szólni, egy ilyen "5000"-es hangfalnáln sokkal jobb lesz, mert ez a 3000-as kb 40%-os hangerőn és 20%-os basszuson szól úgy mint az előtte levő kis 12W-os hangfalam (Nortek Soundream 2.1 PRO).
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
De itt egy korábbi kérdésem a 3000-es hangfalról.
Ez pl már a bejáratásban is segít egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!