Windows 8.1 ujratelepites?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a gepemen win8.1 van 64bites, az a problema, hogy nem nem tudok jatszani a gepen, ami (szerintem) az op.rendszer miatt van. Megvan pendriven aFar Cry3, elinditanam a telepitot, erre mindig valami dll. Filet ker, elintitok egy masik telepitot(fifa15) ugyan ez a problema, valami dll file hianyzik. Egyik ismerosom azt mondta, h bemutato op.rendszer van rajta, ezert nincs rajta minden file. Telepiteni akartam a .NET keretrendszer 3.5-ot mert meg azt kert valamelyik jatekhoz, h az sincs a gepen de nemtudom telepiteni mert mobilnetem van, azt meg nemakarom h lehuzza. Megoldas lenne ha ujraraknam a win8-at? Nem a konfiggal van a baj, merg mikor win7 volt rajta akkor mentek rajta ezek a jatekok. Koszi elore is a valaszokat!

2015. dec. 31. 18:55
 1/2 anonim válasza:
Ha laptopról van szó akkor keress egy ingyen wifit de ah nem akk egy havert kérj meg hogy szedje le neked ezeket az alap kiegészítőket netről: DirectX, NetFramework, Microsoft Visual c++ 2005, 2008, 2010. Ha ezek után is fel lép a dll hiba akkor simán keress rá neten ezekre a dll-ekre és szedd le magad, nem nagyok.
2015. dec. 31. 20:51
 2/2 |Orfeusz| ***** válasza:

A DX11 a rendszer része. A C++ redistributable a telepítővel fel szokott menni.

Dll hiányt egyesével is tudsz pótolni, egyszerűen le kell tölteni a netről ezeket a fájlokat. Mivel általában közös fájlokról van szó, ezeket ingyenesen megtalálod.

2015. dec. 31. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!