Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tv után nézelődök. Ki milyet...

Tv után nézelődök. Ki milyet ajánl?

Figyelt kérdés
Full hd tv-k közül milyet használtok? 80 cm elegendő? Vagy 100-on az igazi filmet nézni? Melyik boltot, webshopot ajánljátok?

2015. dec. 10. 01:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Sok függ a szobád méretétől, de én 100 alá nem adnám mostmár... Sokan dígyérik al lg-t, de nekem nem tetszenek a betekintési szögei, valamint amiket láttam lg-tvket nem mondhatnám, hogy folyt volna a kép...

Én panasonic vierát vettem tavaly, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, annyi, hogy ha szép folyamatos képet akarsz, akkor olyan 300hz alá ne add.

2015. dec. 10. 07:12
 2/9 anonim ***** válasza:
"Dícsérik az...
2015. dec. 10. 07:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Attol fugg mennyi penzed van ra. Plazmat sajnos nem arulnak, az LCDk meg egy bizonyos arkategoria alatt (kabe fel milla) mind szarok, folotte elviselhetok.

Nem lehet manapsag normalis tevet venni.

2015. dec. 10. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 éve vettem 32 colosat (82 cm-s átmérő), tökéletesen jó ágyból filmet nézni. Biztos élmény a még nagyobb is, első körben elmennék a helyedben a MediaMarktba és megnézném, melyik tetszik, melyik hogy néz ki a vlaóságban, körbekérdezgetnék az eladótól. Nekünk mondjuk Samsung és LG van, mindkettővel elégedettek vagyunk.
2015. dec. 10. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:

az előttem szóló pontos tanácsot adott...én a 106-os plazmámat elajándékoztam, és az osanban vettem egy 32 collost led smart rvt-t..

a legfontosabb, hogy beépített wifi képes legyen, mindenféle csatlakozó, pl.usb, hdmi, kártyaolvasó legyen valahol a hátulján..

a samsung, LG verhetetlen.. esetleg a sony, csak az drágábban tudja

2015. dec. 10. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:
a plazma gyártása megszűnt évekkel ezelőtt. már sehol a glóbuszon nem gyártják.azt ne keress.
2015. dec. 10. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
LG LF széria
2015. dec. 10. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi rá az anyagi kereted, de ha 145 ezer Ft belefér, akkor az LG 43LF632V az, amit nagyon tudok ajánlani! Az LG nagyon jó minőségű márka, főleg tévék között, ráadásul az említett típus nagyon szuper: 43"/107 cm, Full HD, 3D Smart LED tv, 900 Hz képfrissítés
2015. dec. 12. 18:25
 9/9 anonim ***** válasza:
632 nem 3D-és!
2015. dec. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!