Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem tudom milyet vagyek? Xbox...

Nem tudom milyet vagyek? Xbox 360 vagy xboxOne? Ps3-ps4?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok a játékkozolokban.réges régen ps2-n.lövöldözős autós játékokat kedvelem.Bettelfeld meg mi egymás.

A régébbi gépeken azért gondolkodok,mert fele annyiba kerül mint pl ps4.az új Star wars játék nagyon bejön,de az csak ps4 hez van..szeretnék segítséget..

2015. dec. 6. 21:49
 1/7 heros2001 válasza:
Xbox 360 és a PS3-at nem ajánlom nem azért mert nem jó hanem mert már nem nagyon adnak ki hozzájuk játékot!Xbox One-t és a PS4-et ajánlom mert még 1 jó pár évig fognak játékot ki adni hozzájuk! de ez csak az én véleményem!!
2015. dec. 6. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:

X360 és PS3 nagyon jó konzolok. Voltak. De 10 évesek, itt az ideje már bőven lépni. Hihetelen, hogy a PS4/XONE-t még mindig "next-gen" konzoloknak mondják, amikor már 2 éve piacon vannak. Ez a jelenkori generáció.

Tehát vagy XOne, vagy PS4. Mind a kettő ugyan olyan frankó. Nézd meg milyen exklúzív játékok vannak rájuk, meg menj be egy konzolüzletbe ahol ki lehet őket próbálni, és az alapján döntsd el.

2015. dec. 6. 23:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintemps4 lesz,bemegyek ahol kilehet probálni a gépeket. Ausztriában néztem 299 euroért van ,a star wars edison meg 399 ért.
2015. dec. 6. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Az igen csak kellemes ár érte, hajrá!
2015. dec. 6. 23:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Segitseget szeretnek kerni milyen jatekokat eri meg beszerezni?tippek tanacsok
2015. dec. 6. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:

PS4-re Az pl az Uncharted szériát, most jön a 4. része, de az 1-2-3-at (Nathan Drake Collection) is kiadták nemrég a konzolra. Akkor ott van a Last Of Us (Remastered). Ezek igencsak történetalapú játékok.

Akkor ott a GTA V, azzal nem lehet mellényúlni. Autós játékok között ott van a Driveclub, illetve a Gran Turismo Sportot is nem rég jelentették be.

Lövöldözősnek ott van ahogy te is mondtad a Battlefront, vagy valamelyik Battlefield, vagy Call Of Duty. De egy Far Cry 4-gyel is hetekig el tud lenni az ember, nem beszélve a Fallout 4-ről. Assassins Creed Syndicate is most elég jó résznek tűnik.

2015. dec. 6. 23:36
 7/7 Grabovsky válasza:
Én Azt ajánlom hogy ps4-et vagy XboX-One-t vegyél. És egyébként ez ízlés dolga én például jobban szeretem a microsoft-ot, mint a Sonyt.A star wars játék már kijött XboX One-ra is. Az árak nagyjából ugyanazok szóval ez nem sokat számít.
2015. dec. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!