PS4 vagy XboxOne? Melyiknek szebb a grafikája?
Figyelt kérdés
Nagy áruházakban láttam már mind2-t élőben játszottam is velük, de egyszerűen tiszta recefice a játék mind2n. tehát élsimítás mintha nem is lenne, pedig 300-400ezer forintos tvkre voltak rákötve.
sose lesz olyan mint pc-n? sima tiszta élek?
2015. nov. 19. 17:16
1/7 anonim válasza:
Ha jól tudom PS4-en szebb a grafika
2/7 anonim válasza:
XO
nekem az új nfs szerintem szebb lett XO-n. videók alapján
3/7 anonim válasza:
Playstationnak, de vannak frissítések is, pl gta5 mien randa volt ps3-on, a legutóbbi frissítések után meg szebb lett mint xboxon... 4-en is ez a szitu annyi különbséggel nem az xbox játékot másolják át rá, és plusz munka a grafika minden... Hanem sokkal igényesebb lesz... Ja és videókba sose van a leg újabb frissítés, nekem ps-em van onnan tudom sokkal szebb lesz mindig
4/7 anonim válasza:
létszíves küldj már róla videót, hogy hogy lett szebb.
5/7 anonim válasza:
A Witcher3 pl stabilabb fps-t produkál XO-n mint PS4-en.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!