Ssj4Songoku kérdése:
Hangláda építés, Hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy 20 cm SAL mélynyomóm és ahoz akarunk ládát építeni a hangszóró Thiell Small paramétereit sajna nemtudom. De a teljesitmenyt igen 100 vagy 120 watt körül van és 8 ohmos a hangszórómembrám anyaga kevlar ezt leszabad fujni fujos festékkel? a ládát egy kis éjjeli szekrényből akartam,annak a szekrénynek a belső méretei:31cm magas,29 cm széles,és 24 cm vastag hátrafelé. Szerintetek ez a méret jó lenne hozzá?2015. dec. 4. 07:22
21/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem nagy munka szeretek barkácsolni már sok mindent raktam ősze.csak nincs amivel kivagjam
2015. dec. 30. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!