Smart TV csatlakoztatása számítógéphez hálózaton?
Figyelt kérdés
Van egy smart tv-m. A számítógépre letöltött filmet szeretném a tv-n lejátszani úgy, hogy a tv processzora legyen használva, maga a gép csak külső meghajtónak kellene. Hogyan tudom rácsatlakoztatni a gépet a tv-re? Gondolom egy hálózatra kell rácsatlakozni és a gépen meg kell osztani a filmet. Ehhez kell vmilyen külön program, vagy csak simán megosztás és a tv-n utána már látni is fogom a fájlt amit le akarok játszani?2015. dec. 1. 08:17
1/3 vatafak válasza:
sztem a samsung smart view progi az amit keresel, bár az hogy 'a tv processzora legyen használva'nem igazán értelmezhető általam. nyilván mindkét eszköz processzora lesz használva hiszen anélkül nemigazán működne egyik sem...
2/3 anonim válasza:
Legegyszerűbb megoldás, mivel a tv és a gép ugyanazon az alhálózaton van, a gép látja a tévét.
Csak a filmen kell nyomni egy jobb gombot, majd az előugró menüben ott van hogy átvitel eszközre. Egeret rátolni, megjelenik a tv neve és rákatt.
Ennyi :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a tv processzorát, hogy nem a gépről szeretném lejátszani, hanem a tv lejátszójával. Köszi a válaszokat:)
2015. dec. 1. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!