Nokia Lumia 520 csatlakoztatása számítógéphez. Miért sikertelen?
Sziasztok! Nokia Lumia 520 telefonomat szeretném csatlakoztatni a számítógépemhez. De nem sikerül. Azt írja ki, mintha megtalálta volna(illetve valamit megtalált), de nem tudom megnyitni a telefont és rárakni a dolgokat a gépemre. Pedig fontos lenne, mert az utolsó byte-nyi helyet is elhasználtam. Van, hogy nem is talál meg semmit, egyszerűen, mintha semmit nem dugtam volna be. Mit lehet ezzel tenni?
Előre is köszi! :)
#1: Nem. Mindjárt telepítem, köszi!
#2: Korábban is próbáltam, és akkor volt, hogy úgy nézett ki, mintha felismert volna valamit - aztán mégsem, ugye ezt leírtam. :/ Win7.
PC Suite-cel sem sikerül, csak homokórázik. Azt olvastam, hogy beállításoknál nézzem meg a Nokia Connection Managerben, hogy a "connection type" aktív-e. Ez jó, de sehol nem találok Nokia Connection Managert, pedig végignéztem ötször.
4-es, próbáltam amit írtál, kihúztam, kikapcsoltam, megint bedugtam, és bekapcsoltam, kiírta hogy NOKIA BOOT*** (a *-ok helyén még három betű volt, amit nem tudtam megjegyezni) illesztőprogram sikeresen telepítve.
akkor rámentem, erre azt írta ki, hogy nincs (mégsincs) telepítve.
Reménytelen vagyok. ://
Húzd ki a gépből, keresd meg az "Eszközök és nyomtatók" között, jobbklikk "Eszköz eltávolítása", és utána próbáld meg megint csatlakoztatni.
Ilyenkor tényleg tiszta lappal indul a driver keresés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!