Nagy Rebekaaaa kérdése:
Vettem egy Tv-t, nem nekem lett véve és nem is lett kipróbálva csak ki lett bontva,1 hét telt el a vásárlás ota. Visszavihetem ahonnan vettem és vissza tudom kapni a pénzt érte?
Figyelt kérdés
Nincsen szükség a tv-re és nincs is semmilyen baja, mert nem volt használva2015. nov. 26. 19:36
1/7 anonim válasza:
Nem kapod vissza a pénzed. Talán levásárolhatod, de ez csak a boltoson múlik. De kérdezz rá...
2/7 Tengor válasza:
Ha boltban vetted, akkor, ahogy #1 írta.
Ha on-line vetted, akkor még 14 napod van elállni a vásárlástól, mindenféle indok nélkül.
3/7 A kérdező kommentje:
Tesco-ban vettem
Az is jó lenne ha le tudnám vásárolni
Köszönöm a válaszokat
És ez biztosan így van, tehát le lehet vásárolni és mit mondjak majd a vevőszolgálatnál?
2015. nov. 26. 22:50
4/7 Tengor válasza:
Áhhh, Tescoban szerintem esélytelen a levásárlás. Egy kis elektronikai boltban még csak-csak, de a multinál esélytelen.
Ha ez így működne, mindenki minden héten új TV-t nézne.
Próbáld eladni. Mivel épp csak kibontottad jó eséllyel el tudod passzolni jó áron.
5/7 anonim válasza:
Azért nem ennyire rossz a helyzet. Ha közel van az a Tescó, ahol vetted a telót, menj el, és beszélj az ügyfélszolgálatossal. Mond el azt is, hogy miért akarod a cserét. Nem kell semmilyen történetet kitalálni. Veszteni valód nincsen.
6/7 homo ludensz válasza:
Nem tudom azóta mire jutottál de azt hiszem 3 nap az amikor indoklás nélkül visszaviheted,felbontva is csak az eredeti csomagolásban.
7/7 anonim válasza:
Tesco elég rugalmas ilyen szempontból, már többször vittem vissza cuccot, a kezembe nyomták az árát mikor megnézték hogy semmi baja, megvan mindene. Nem is kérdeztek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!