Tekike99 kérdése:

Érdemes még PS3-at venni?

Figyelt kérdés
5 éves fiamnak szeretnék karácsonyra venni, de el vagyok bizonytalanodva, hogy érdemes-e még a PS3, vagy inkább PS4 lenne a jó választás.

2015. nov. 20. 11:47
 1/7 anonim válasza:
100%
5 évesnek? Nintendo inkább :) de ha magadra is gondolsz, akkor a PS 3 is jó választás, használtan olcsón lehet sok jó játékhoz hozzájutni
2015. nov. 20. 11:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, rákapott a lego játékra az ovis barátjánál :) én nem annyira, de a férjem biztos játszana rajta. Ő mondjuk PS4-el kezdene inkább, de én túlzásnak találom, mert mire a gyerek 8-10 éves lesz, már biztos lesz PS5, vagy bármi.
2015. nov. 20. 12:25
 3/7 anonim válasza:
Gondoltam, hogy nem csak a gyereknek lenne :) egy konzol generáció 8-10 évig tart, amíg kijön az új, gondoljatok meg érdemes e befektetni
2015. nov. 20. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem van ps3 és 4 is, de szerintem a ps4-nek még semmi értelme mindig... ps3-al játszok, sokkal több jó játék van rá. A ps4-em meg csak porosodik a polcon. 5 éves gyerek meg nem tudom bármelyikkel is mit kezdene... neki még inkább a Wii féle egyszerűbb és gyerekbarátabb játékok lennének jók, azok nagy része családdal együtt is játszható és megmozgat, nem csak ül a gép előtt.
2015. nov. 20. 13:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. nov. 20. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

ps3 vagy xbox 360.

Egyébként jól írták, egy konzol generáció kihúz 8 évet simán.

5 évesnek jó lehet egy sima Wii is, legalább mozog játék közben, használtan már vannak feltört verziók egész baráti áron (szülők megvették, nem játszottak vele a gyerekek, ment is fel apróhirdetési oldalra, stb) és mivel feltört, netről lehet rengeteg játékot leszedni, rárakjáto kegy pendrive-ra és mehet is.

2015. nov. 20. 17:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ps3 szerintem, imádom nagyon jó konzol évek óta megvan semmi baja, 500gb-os super slimem van
2015. nov. 21. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!