Karácsonykor PS4 vagy Xbox one-t érdemes venni?
Szerintem xbox one-t vegyél az nagyon jó én nagyon szeretem
Egy barátomnak ps4-e van ami nagyon jó de nekem valahogy az xbox one tetszett
Szia!
Hát az első konzolom egy ps 2 volt nagyon szeretem aztán cserélnem kellett mert ügye az idő halad. Aztán sokat gondolkodtam mit vegyek végül az xbox 360 fogott meg főleg a kontroller miatt és nem is bántam meg.
Aztán ez fölött is elrepült az idő és gondolkodtam mi is legyen egy xbox one vagy egy ps 4?
Nehéz volt a döntés hiszen a gyártók oda figyeltek az előző generációs hibákra.
Így mind a 2 jónak számított persze a ps 4 hardveresen erősebb lett picivel.
De ez szerintem nem fontos mert pár tesztúrát leszámítva semmibe nem jobb a ps4. Viszont láttam a ps 4 exkluzívokat és hát meg fogtak nagyon persze lehet te nem játszottál a last of us vagy god of war vagy ffx el..stb de ezek voltak a nagy menők régen és hála istennek ki adták javított grafikával őket ps4 re is :).
Szóval ezért esett a választás a ps4 re de ha neked az xbox one tetszik azok az exkluzívok tetszenek akkor azt válaszd vagy ha neked az a kontroller tetszik kényelmesebb azért is.
De ha azt váasztod amit írnak akkor lehet majd nem fogsz olyan kedvel játszani mert lehet a másik kellett volna :)
Esetleg a kinect még dönthet nyilván boxra kiforrotabb és baráti társaságban el lehet vele szórakozni. Ps 4 camera se rossz nekem is van de azért a kinect jobb.(Box meg kapta a win 10 es frissítést szóval sok érdekesség lesz még lehet a piac is ki egyenlítődik.
Szóval bármelyiket választod jól jársz :)
Azt a konzolt válaszd amelyik barátaidnak ismerőseidnek is van hogy tudjatok együtt multizni co-op játékokat tolni.
Vagy nézd meg az exclusive játékokat és amelyik konzolé jobban tetszik azt válaszd.
Esetleg ha az előző generációból kimaradtál akkor javasolnám az Xbox One-t mivel most Novemberben kapott egy frissítést ami lehetővé teszi hogy Xbox360-as játékokat is futtasson(egyenlőre 100 játék lesz elérhető de ez később bővülni fog)+ jön a DX12 és a win10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!