Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Érdemes még venni XBOX 360-at...

Érdemes még venni XBOX 360-at venni?

Figyelt kérdés
Mennyire van támogatva játékokkal meg ilyenek

2015. aug. 22. 22:25
 1/7 Quasar07 ***** válasza:
Rengeteg jatek van ra es most is jon az ujabb Just Dance 2016 is. Meg fog mas is megjelenni ra, bar nem annyi, mint a Onera
2015. aug. 22. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Még elég sok játékot fognak kiadni rá. Anno a PS2 konzol is igen sokáig népszerű volt 2-3 éve még játékot is adtak ki rá, én azóta is csak PS2-zök jóformán nekem a régi játékok amiken javarészt felnőttem sokkal jobban tetszenek mint a mostaniak. Barátnőm tavaly vett xbox 360 at ő nagyobb játékmániás mint én, néha játszunk együtt, én is vennék 360at csak én kihasználatlanság miatt nem venném meg. De még érdemes pár évig befektetni rá én azt mondom. Az ára még igen magas, mert még jóval 60 ezer felett vannak a konzolok újonnan használtan is 50 körül vannak azok amik nincsenek agyon nyúzva.
2015. aug. 22. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes semmilyen konzolt venni. Nemrég adtam el az xbox360, xbox one és ps3 konzolomat.. szutyok az összes. PC a legjobb
2015. aug. 22. 22:47
 4/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó miért jobb szerinted a PC?
2015. aug. 22. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
46%
A pc szerintem is jobb, de én le is zártam magamban a kérdést, mert az kényelmetlen nekem... A kérdésre pedig: igen érdemes, de a játékok irreálisan drágák, amit én most untam meg. Ha veszel, akkor építtesd bele az RGH-t és ha multizni is akarsz akkor dualbootot. Nézz körül az elitkonzolon, ott le van írva részletesen sok dolog.
2015. aug. 23. 08:18
 6/7 Quasar07 ***** válasza:
Én is pont most vettem , és játék nélkül eddig 85 ezret költöttünk rá
2015. aug. 23. 16:36
 7/7 anonim válasza:
Én tegnap vettem használtba, 3 led hibával 5 ezer ft-ért, de 1 órába telt és megjavítottam :)
2015. aug. 25. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!