Denon avr x1000 erősítővel kapcsolatba lenne pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs subladam es nagyon jo mély van a frontsugarzokon. Viszont ha veszek egy mélyládát akkor a frontokrol lefogja venni? Nemlehet ugy hogy ugyanugy jo mély maradjon a frontokonis? Nyilvan nagyobb tartalék marad ugy a frontokon de nekem nem ezek a kis vékony 10 centis hazimozihangfalam van. A másik kérdésem az lfe mit jelent? Sok mélyládán a bemenetnél rca pár megy bele de nekem az erősítőből egy kimenet van es ilyenkor tudom hogy rendes sub kabel kell hozza de az olyan melyladakon amelyeken rca bemenet van hovakell dugni? Elnezést ha hujen fogalmaztam es a segitseget elore is koszonom :)2015. okt. 9. 12:37
1/2 Osynho válasza:
A sub megléte és fontossága teljesen független a frontok milyenségétől.
Egy cikk a témában:
Az erősítőn be tudod állítani, hogy hova küldje a mély frekvenciákat. Csak a subra, csak a frontokra, vagy mind a kettőre. Általában, ha a frontot large-ra állítod, akkor rá lehet küldeni az alsóbb frekvenciákat. Persze érdemesebb small-ra tenni és sub-ra bízni a dolgot.
Az LFE (Low Frequency Effect) is meg van magyarázva a cikkben.
Sub kábel:
A legtöbb aktív sub elvan rca-rca kábellel is, az lfe feliratú bemenetre kell kötni ilyenko.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. okt. 9. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!