Passzív PA subwofert (8Ohm,350W,38 cm) meghajthatom kompatibilis autó erősítővel, és belerakhatom kocsiba?
kedves válaszoló,kérlek írj indokot!
Miért nem ad minőségi basszust egy zenekari mélynyomó?Mdf fa házban van,kettő darab 3 cm.reflexnyílással rendelkezik,és több mint húsz kiló.Nem elég?Vagy mi a baj?Szuszakoljam be a párját is?
azért mert nem oda lett tervezve sem a nyomó sem a láda.
PA nyomó tehát hangosítás,alapból a hangosítás nem minőség irányba zajlik hanem hangerő irányába.
ha ezt nem sikerül felfogni,értelmezni akkor sajnálom.
ülj be egy olyan autóba amiben jó rendszer van /nem SPL/ és hasonlítsd össze azzal.
Nem gondoltam hogy még majd ezt magyaráznom kell,ezért.
De te is sejtetted ezt másként nem írtad volna ki a kérdést.
mindegy,azért köszi.Azt hittem más okai vannak.
PL,rendőrség szól érte.
10óra után szólhat mint csendháborítás
amúgy nem lesz a 38cm-es PA hangosabb mint a 38cm-es autóba tervezett sub.
főleg így nem hogy még csak terhelni sem nagyon lehet.
Ha hangos akarsz lenni egy darab nagy subtól akkor tessék.
még veszel hozzá vagy 3db 520as datasafe-akut meg egy párezer Wattos monoblokkot ami bírja majd 0,5ohm-ot.
110mm2-es réz tápot rendelsz hozzá,olaszból tudsz azt hiszem.
lesz hangnyomás.
látom,itt már nincs ész(-:
ennyire nem akarok belemenni a témába.Egyébként összeraktam,de tényleg nem az igazi.Igazatok volt.Viszonylag szép mélyeket produkál,de elnyomja a többi hangszórót,akármit csinálok vele.Ráadásul hosszútávon fáj a fejem,úgyhogy kivágtam a kocsiból.Nem beszélve arról,hogy egy csomó helyet foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!