Ez az 5.1 kompatibilis e ezzel az erősítővel?
Sziasztok érdekelne hogy ez az 5.1
kompatibilis ez ezzel az erősítővel
mivel az erősítőnek 5 kimenete van nekem meg összesen 6 db hangfalam nem igazán tudom hogy ezek a dolgok hogy működnek. meg hangkártyára szükségem van e hozzá vagy anélkül is működik e.
És az erősítőn 1200 watt van írva a hangfalra meg csak 512 akkor gondolom nem érdemes ezt az erősítőt venni hozzá mivel nem tudnám teljesen kihasználni. A hangfalakon nem szeretnék változtatni csak az erősítőt cserélném másikra hogyha nem jó.
Megvan ott az a hatodik is, középen lent (sub out).
Valóban 140W teljesítmény a 80W-os front hangfalakra egy kicsit soknak tűnik, de ezek a számok általában olyan messze vannak a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől. Valószínűleg inkább csak arról van szó, hogy az erősítőnél nagyobbat hazudik a gyártó mint a hangszóróknál.
Ha számítógépről akarod használni, valószínűleg kell hangkártya. Ha van is a PCen HDMI kimenet, azon valószínűleg csak a kép megy ki, de biztosabb ha megpróbálod.
Ha jót akarsz magadnak felejtsd el ezt az oldalt! Szörnyű cuccok vannak itt. Ennyi pénzért inkább vegyél egy Pioneer erősítőt, valami alap hangfalkészlettel.
Én tényleg csak jót akarok, ezek sem lesznek világrengetők, ezen még a nagyon olcsó cuccok kategóriájába tartoznak, de amit kinéztél annál mérföldekkel jobb.
Sikerült megtalálnod a hifizés legnagyobb szemetét. :) Nem fikázásból mondom, de Aunát még az ellenségeimnek se ajánlanék.
HDMI-n megy a hang is, többek között ez a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!