Milyen laptop legyen?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni, viszont csak a mediamarktban tudom megvenni... Ott körülnéztem, de nem tudok dönteni.
Fontos lenne, hogy gyors legyen és vigye a játékokat (pl.; World of tanks)
A max keretem 120-130 ezer forint.
2015. szept. 26. 10:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem a legjobban akkor jársz, ha elmész az adott üzletbe, és ott kérdezed meg valamelyik eladót. Én még a M.M.-ban ilyen szempontból nem csalódtam, mindig olyan eladóval találkoztam, amelyik tökéletes képben volt az adott osztály termékeivel, akár hűtőt, akár mosógépet, akár fényképezőt vettem. Egyik esetben sem bántam meg, hogy rájuk hallgattam.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ ;)
Az biztos, hogy megfogom kérdezni az egyik eladót, csak eddig neten néztem meg a kínálatot, ugyhogy ezért is tettem fel a kérdést..
2015. szept. 26. 10:37
3/5 A kérdező kommentje:
De válaszok/tapasztalatok még jöhetnek
2015. szept. 26. 10:38
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt a gépet néztem ki:ASUS X554LA-BING-XX1201B
2015. szept. 26. 13:40
5/5 anonim válasza:
Ja, az jó gép. Jobbat ennyiért nem hiszem hogy találnál, pláne ha be van szűkítve a hely, ahonnan válogathatsz. (Gondolom az áruhitel miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!