Milyen laptopot vegyek? Többi lent
Elromlott a laptopom, újat kell vennem, ami most volt az egy 15,6", 4gbram l,500gb hdd, 2ghz-s proci, ez nekem teljsen megfelelt. Most az a nagy bánatom, hogy nem tudom h milyet vegyek, úgy értem hogy a 11.3"-os kategóriát vagy a 15,6"-oskategoriát vegyem... Idén érettségizem, jövőre megyek tovább tanulni (70-80kmtavolra)
A kicsi azert tetszik jobban mert 1,5kiloval konnyebb, sokkal tobbet bir az aksija, hosszútávú utaknal.joval elonyosebb
A nagy meg azert mert ha filmet nézek vagy fotokat akkor az jobb lenne.
Igazából az elkövetkező időbe wordre, netezésre kell, meg legfőképp tanulni:)
Szerintetek kicsi vagy "nagy"? Erre a dologra maximum 100 000ftom lenne...
Koazi a válaszokat!!!:)
Én egy Acer Aspire V5-öt használok mobil gépként ( fixre van egy komolyabb asztali gépem).
Amire neked kell, arra tökéletes. Filmet meg nézhetsz Tv-n, monitoron, ha csatlakoztatod hozzá a gépet.
Én biztos a kicsit venném meg.
Koszonom a válaszokat!!
Első: Egesz jo tetszik, arba is, csak a procit majdnem.gyengenek talalom, ezzel a 3cellás akksival hogy birja mennyi idő alatt merul le? Nem szokott fagyni?
Második: A Lenovo nem az én arkategoriam, a hp se , de azt a típust amit irtál már nem forgalmazzák, használtat meg nem.akarok venni (nagyon lutris) de azert koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!