Miért kapcsol álladóan ki a laptop?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom pár perc kikapcsol, utána be sem akar kapcsolni. Van, hogy aksival nem kapcsol ki, de hálózati kábellel már igen. Aztán aksival is kikapcsol. Van, hogy több percig bírja, aztán kész. Biztos, hogy nem melegszik túl ennyi idő alatt.2015. szept. 24. 11:49
1/4 anonim válasza:
Rossz az aksi. Esetleg csatlakozó. Esetleg memória is lehet rossz. Nekem előző laptopomnál a memória ment tönkre. Ugyanígy jártam mint te. 2 1gb-s memória volt benne. Kipróbáltam egyikkel, ugyanúgy kikapcsolt. Utána a másikkal, akkor már nem kapcsolt ki.
2/4 A kérdező kommentje:
és annak a cseréje mennyibe kerülhet?
2015. szept. 24. 15:13
3/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen a géped, milyen ram van bene. És az se 100% , hogy nálad is az a baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Dell Inspiron 1545. elviszik majd szervizbe aztán ott remélem kiderítik mi van vele, mert már eladtam, aztán azért esz a fene, mert nálam meg semmi gondja nem volt.
2015. szept. 25. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!