30. e alatt milyen windows tabletek vannak? Csak az Allview wi7-et találtam 19-ért, de az akku nagyon kis teljesítményű.
Kínából-rendelős tablet nem érdekel, ott nincsen garancia bármikor tönkremehet... Mások be merik ezt vállalni? Vagy már van garancia?
Más: miért írták többen hogy teljesen más a windows 8.1 tableten mint asztali gépen, tehát nem kompatibilisek a tartalmak mert teljesen más rendszer.... Most mi az igaz?
tehát sorrendben:
1.Írnátok windows-os tableteket 30.000ft alatt, ha nem sürgős most venni érdemes a karácsonyt megvárni, lesz-e árzuhanás, gondolom szokott lenni?
2. Kínából akik tabletet és nagyobb értékű elektronikai cuccokat rendelnek hogyan oldják meg a garanciát? Van rá? Ha igen, mennyi?
3. A windows 8/8.1 tableten ugyanaz mint a rendes asztali gép, kompatibilisek az alkalmazások? Vagy ez egy lebutított rendszer?
4. Több helyen láttam ezt a bing-es dolgot, mi is ez? Windows 8.1 with bing? Ez tudtommal egy keresőszolgáltatás a Microsoft-tól, miért kell így kiemelni hogy bing is van hozzá? Vagy nem jól tudom?
:)
Ahogy #1 is írja, legolcsóbb Windowsos tabletektől jobb óvakodni, mert csak 1 GB RAM-juk van, Windows pedig ugye minimum 2től érzi jól magát, és háttértáruk is csak 16 gigás.
Hogy kérdésedre is válaszoljak: Ha Windows 8.1-es tabletet veszel, azon fognak menni a Win32-es (magyarul "normál windowsos") alkalmazások. Régebben Windowsos tableteken főleg a Windows RT futott, ez nem tudott Win32-es alkalmazásokat futtatni, mert ARM processzor volt bennük - maiakban azonban már valami Atom van.
Ha most elégedett vagy a géppel, azt a szintet hozni fogja. A gond ott van, hogy egy mai modern weblap megeszik több száz MB memóriát (pontosabban megjelenítése ennyit igényel böngészőtől...), aztán OS is kell mellé... De még egyszer: ha most nem zavar a gép, akkor egy ilyen tablet is előrelépés.
Bár 16 giga háttértár kevés lesz, SD mindenképp kell majd mellé...
és a többi kérdés? Vagy írjam ki mindet egyenként?
Binges dolog?
Kínai tabletek garanciás dolgai pl aliexpress?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!