Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen teljesítményű hangfalná...

Milyen teljesítményű hangfalnál érzem a mellkasomban a zene ritmusát?

Figyelt kérdés
Életemben párszor tapasztaltam csak, hogy a mellkasomban éreztem az ütemet, mert annyira dübörgött a zene. A kérdés, mennyibe kerülhet egy ilyen kapacitású hangfal, hétköznapi ember meg tudja-e venni, vagy csak alkalmattán bérléskor tapasztalhatom?

2015. aug. 29. 18:40
 1/2 anonim válasza:
Annyira nem értek hozzá, de gondolom PA hangfal kell ide.
2015. aug. 29. 18:47
 2/2 anonim válasza:
Értem mire gondolsz, és gyakorta tesznek fel ilyen kérdéseket nekem:) Hangtechnikus vagyok, tehát színpadok, koncertek, rendezvények, diszkók stb hangossításával foglalkozom. De hogy a kérdésedre válaszoljak, ahoz hogy ezt a hatást elérd, le egyszerűsítve elég komoly hangrendszerre van szükséged. Nem akarok itt regényeket írni róla de ha bármi kérdésed lenne kérdezz nyugodtan. Ha tényleg az árakra vagy kíváncsi ezt így elég nehéz meg határozni mert rengeteg mindentől függ, de ennek elérésére minimum 4-500.000 forintra lenne szükséged így le egyszerűsítve:)
2015. okt. 15. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!