Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi az az előerősítő és a...

Mi az az előerősítő és a végfok, hogy kell őket használni?

Figyelt kérdés

Tehát van az erősítő, amibe ugye elvileg mindkettő benne van.

Viszont ha én például vásárolok egy előfokot, mondjuk ezt: [link]

És vásárolok egy ugyanilyenbe végfokot: [link]

Akkor ehhez még vásárolnom kell ugye sztereó hangszórókat. Most nem erre a drága termékekre gondoltam, hanem úgy általában ezekre.

És ezt hogy kötöm be? Az előfokot és a végfokot egymással kell összekapcsolni, vagy csak a végfokba is belehet kötni simán a hangszórókat? De akkor kell egyáltalán előerősítő?

Sajnos nem értek hozzá, örülnék neki ha valaki elmagyarázná nekem a dolgokat.

Köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 24. 13:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még csak most tanulok bele a szakmába, de igen, zenélni és filmezni is akarok. A kamera részét, videoszerkesztőket, hangszerkesztőket már beszereztem, csak még meg kell tanulnom őket használni, ami szerintem sok idő lesz. Még csak a hangrendszer nincs meg.
2015. szept. 24. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a hangkártya filmezni is nagyon jó, én is ahhoz vettem. Mennyit akarsz költeni rá, sokat számít:)
2015. szept. 24. 14:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Jelenleg örököltem pénzt, így az erősítőre, előfokra, végfokra, egy 5.1-es hangszóróra, illetve egy sztereó hangszóróra, végül egy hangkártyára 2,5 millió forintot tudok rászánni.
2015. szept. 24. 14:48
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez is egy hangkártya elvileg. Viszont ez külső hangkártya? Ezt hogy tudom bekötni? Ha ilyet veszek, akkor nem kell vennem sima hangkártyát? Vagy amit ajánlottak nekem, az jobb?

2015. szept. 24. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meghallgathatod azokat a dolgokat, amiket ennyi pénzből lehet vásárolni.

Az a hangkártya, amit linkeltél, szerintem halálosan fölösleges, nagyon csicsa meg szép, de fölösleges.

2015. szept. 25. 09:01
 16/17 Wolfram Alfa válasza:

"Egyenlőre még csak most tanulok bele a szakmába, de igen, zenélni és filmezni is akarok."

Autóversenyző akarok lenni, és azt szeretném kérdezni, mi a különbség a kerék és a kormánykerék köt? melyik a fontosabb, mindkettő kell egy autóba?

2020. máj. 29. 01:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Huuuuu

Ennyi hulyeseget regen olvastam.

A kerdezo csak annyit kerdezett, hogy a piros vezeteket hova dugja, aztan a feketet a Line vagy nem Line felirathoz kell e......

Erre eloadast kap.

Sztem kezdesnek egy jo minosegu sima erosito eleg boven. De nem hazomozi.

Egy jo Nad, Vagy Rotel 60-80 korul kaphato hasznaltan. Van vonalkimente, akkor kesobb siman jo egy elofoknak. Legslabbis olyat kell valasztani.

Egy jo vegfokkal, foleg csovessel, pl. Egy Rotel csodakra kepes. Persze, ha jo a hangfal is.

Az a baj, hogy a hifista eroszakos teremtmeny.....mind tudja a ftankot,mikozben otthon a A Videotonok szolnak unitra erositovel.....150 ft os Tescos RCA kabellel😉☝️

Szoval sima erosito a kezdes, ami hasznalhato kesobb is, es eleve jo hangfalak.

A hazimozi meg mehet a levesbe.

Az Audiofil hang, es a hazimozi erosito nem baratok.☝️

2021. szept. 8. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!