Mi az az előerősítő és a végfok, hogy kell őket használni?
Tehát van az erősítő, amibe ugye elvileg mindkettő benne van.
Viszont ha én például vásárolok egy előfokot, mondjuk ezt: [link]
És vásárolok egy ugyanilyenbe végfokot: [link]
Akkor ehhez még vásárolnom kell ugye sztereó hangszórókat. Most nem erre a drága termékekre gondoltam, hanem úgy általában ezekre.
És ezt hogy kötöm be? Az előfokot és a végfokot egymással kell összekapcsolni, vagy csak a végfokba is belehet kötni simán a hangszórókat? De akkor kell egyáltalán előerősítő?
Sajnos nem értek hozzá, örülnék neki ha valaki elmagyarázná nekem a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat!
Ez is egy hangkártya elvileg. Viszont ez külső hangkártya? Ezt hogy tudom bekötni? Ha ilyet veszek, akkor nem kell vennem sima hangkártyát? Vagy amit ajánlottak nekem, az jobb?
Itt meghallgathatod azokat a dolgokat, amiket ennyi pénzből lehet vásárolni.
Az a hangkártya, amit linkeltél, szerintem halálosan fölösleges, nagyon csicsa meg szép, de fölösleges.
"Egyenlőre még csak most tanulok bele a szakmába, de igen, zenélni és filmezni is akarok."
Autóversenyző akarok lenni, és azt szeretném kérdezni, mi a különbség a kerék és a kormánykerék köt? melyik a fontosabb, mindkettő kell egy autóba?
Huuuuu
Ennyi hulyeseget regen olvastam.
A kerdezo csak annyit kerdezett, hogy a piros vezeteket hova dugja, aztan a feketet a Line vagy nem Line felirathoz kell e......
Erre eloadast kap.
Sztem kezdesnek egy jo minosegu sima erosito eleg boven. De nem hazomozi.
Egy jo Nad, Vagy Rotel 60-80 korul kaphato hasznaltan. Van vonalkimente, akkor kesobb siman jo egy elofoknak. Legslabbis olyat kell valasztani.
Egy jo vegfokkal, foleg csovessel, pl. Egy Rotel csodakra kepes. Persze, ha jo a hangfal is.
Az a baj, hogy a hifista eroszakos teremtmeny.....mind tudja a ftankot,mikozben otthon a A Videotonok szolnak unitra erositovel.....150 ft os Tescos RCA kabellel😉☝️
Szoval sima erosito a kezdes, ami hasznalhato kesobb is, es eleve jo hangfalak.
A hazimozi meg mehet a levesbe.
Az Audiofil hang, es a hazimozi erosito nem baratok.☝️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!