TDA7375 és mobil. Kell előerősítő?
Egy TDA7375-ös végfokkal szeretnék egy erősítőt építeni. Mint tudjuk, ez a végfok hídbakapcsolva 2x25W-ot képes vinni. De ugyebár célszerű kb 1,5-szer annyit rákötni, mint a szinuszos teljesítmény, lényeg a lényeg, én 2x40W-ot fogok rákötni.
Ha készen lesz az erősítő, mindenképp egy mobilról szeretném használni. Pontosabban egy Nokia C2-01-el.
A kérdés: A mobilt közvetlen ráköthetem a bemenetre, vagy kell egy előerősítő? Ha előerősítő kell, akkor tudnátok adni egy kapcsolási rajzot, amivel menni fog?
Kösz szépen előre is.
Nem kell előerősítő hiszen az a mobilodban van.
A wattszámot helyesen teljesítménynek hívják.
A teljesítmény pedig terhelve lényeges, ami itt olyannyira nincs, hogy a mobilod kimenetét meg is kell terhelned a helyes működéshez. Hiszen az a 30-40 ohmos füleshez van méretezve.
Tudom, hogy teljesítménynek hívják :)
Hogy értetted ezt a terhelést? Légyszi írj még erről a mobil terhelésről, mert erről még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!