Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » TDA7375 és mobil. Kell előerős...

TDA7375 és mobil. Kell előerősítő?

Figyelt kérdés

Egy TDA7375-ös végfokkal szeretnék egy erősítőt építeni. Mint tudjuk, ez a végfok hídbakapcsolva 2x25W-ot képes vinni. De ugyebár célszerű kb 1,5-szer annyit rákötni, mint a szinuszos teljesítmény, lényeg a lényeg, én 2x40W-ot fogok rákötni.

Ha készen lesz az erősítő, mindenképp egy mobilról szeretném használni. Pontosabban egy Nokia C2-01-el.

A kérdés: A mobilt közvetlen ráköthetem a bemenetre, vagy kell egy előerősítő? Ha előerősítő kell, akkor tudnátok adni egy kapcsolási rajzot, amivel menni fog?

Kösz szépen előre is.

2013. jún. 20. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, h nem fog kelleni előerősítő. Uis - sajna - a fejhallgató kimenetről fogod meghajtani - gondolom. Mivel vonalszintű kimenettel nem nagyon találkoztam mobil telóknál. :(
2013. jún. 20. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, fejhallgató kimenetről szeretném vinni. Azt már tudom, hogy 2x5 Wattot visz, de szeretném tudni, hogy a magasabb Wattszámnál is működik-e.
2013. jún. 20. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell előerősítő hiszen az a mobilodban van.

A wattszámot helyesen teljesítménynek hívják.

A teljesítmény pedig terhelve lényeges, ami itt olyannyira nincs, hogy a mobilod kimenetét meg is kell terhelned a helyes működéshez. Hiszen az a 30-40 ohmos füleshez van méretezve.

2013. jún. 20. 21:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy teljesítménynek hívják :)

Hogy értetted ezt a terhelést? Légyszi írj még erről a mobil terhelésről, mert erről még nem hallottam.

2013. jún. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!