Mi a pontos neve az új XBOX-nak?
Amennyire tudom az eddigi típusok neve xbox, xbox360, xbox kinect, xbox live és xbox one.
Úgy tudom hogy már kapható az új típus, ismertető jele hogy nem kell hozzá lemezeket venni mivel rá lehet kapcsolni a netre és onnan is lelehet tölteni a kívánt játékot és egyéb tartalmat.
Apropó ez a része hogy működik ingyenes a letöltés vagy fizetni kell valahol valamit ?
Nagyon el vagy tévejedve fogalmak terén.
A régi első Xbox volt az Xbox Classic. Utána jött az Xbox 360 és most a legfrissebb az Xbox One. Az Xbox Live az Xbox netes felülete. Az Xbox Kinect pedig a 360-hos és a One-hoz való mozgásérzékelő hardver neve. Letölteni játékokat már Xbox 360-ra is lehetett, ahogy One-ra is, az Xbox netes áruházán keresztül. A játékokért pedig természetesen fizetni kellett bankkártyával.
"úgy tudom hogy külön lehet hozzájuk hűtést venni hogy a ledes hibát kivédjük!"
Erről se hallottam még. A ledes hiba valamikor az első Xbox 360-oknál volt, de azt nyilván az újabb verziókban javították már. Nekem is régen még meg volt a 360-om soha nem volt hűtéshibás. Az 500GB-os Xbox One-t bolttól függően 105ezer Ft-tól 125ezer Ft-ig árulják.
A doboz tartalma:
"Xbox One konzol 500 GB-os merevlemezzel
Vezeték nélküli kontroller
Csevegő headset
HDMI kábel
Áramforrás"
Nem az a lényeg hogy Elit vagy sem hanem hogy milyen a gép alaplapja xenon, zephyr, falcon, opus ezeknél előfordulhat hogy 3 LED-esek lesznek.
A jasper, Trinity(valhalla), corona, winchester, ezekre nem jellemző a 3LED es hiba.
Csak ha állítva használják mert akkor pont a szellőző azon részét takarják le akaratlanul is amin a levegőt szívja be a gép.
Akkor pontosítsunk.
Ha következő játékokkal szeretnék játszani melyik XBOX-ra van szükségem?
The witcher 1-3, Dragon Age 1-3 +minden kiegészitő, Saints Row 3-4 + kiegészitők, WWE pankrációs játékok.
Ezek szerint a Dragon Age inquisition és annak kiegészitő játékai is beszerezhetők rá ?
Jól értem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!