Egy jó minőségű e-book lehet hogy nem eza pontos neve ( egy olyan készülék amellyel könyveket lehet ingyenesen letölteni olvasni ) mennyibe kerül kb?
A "klkasszikus" az Amazon Kindle.
Bár azóta sokan csinálnak.
A készülék egy dolog, de ne keverd az ingyenes letöltéssel, az nem kapcsolódik hozzá.
Vannak ingyenesen letölthetők, most pl. jogdíj lejártával a példa gyanánt Rejtő Jenő könyvek.
Van ami fizetős.
ebook olvasónak hívják.
letölteni a könyveket az internetről töltöd le. szóval a monitoron is olvashatnád, csak ezeknek olyan kijelzője van, amitől nem fárad el úgy a szem, meg ugye hordozható.
nekem nincs így nem vagyok otthon melyiket érdemes. de ebook olvasóra keress.
"E-ink"
Ezt a kijelzőt keresd, ha TFT akkor az nem jó. Azok fárasztják a szemet, nagyon nagy a fogyasztásuk.
Egy igazi E-book olvasó elmegy 30-50 órát.
Amiben színes meg TFT van az max. 5-10 óra, kevés...
Nekem van kindle-m. Bejön, nem fáraszt. Kell rá tok, mert nekem betörött a képernyőm...
Könyveket ingyen internetről lehet letölteni, ha féllábú, félszemú, kampóskezű tengerész vagy. Ha nem, akkor venni kell.
80 dollár plusz kiszállítás ha netről. De biztos vagyok benne, hogy itthon is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!