Melyik tv-t vegyem meg samsung vagy lg a pontos neve lent?
Figyelt kérdés
itt lennének a 2 darab tv linkjei ahol le írnak róluk mindent de én nem értek a tv-khez melyiket vegyem meg hozzá értők segítségét kérném.
[link] első tv
[link] második tv
2014. jún. 6. 22:37
1/3 anonim válasza:
Az LG képfrissítése 200 Mz, míg a Samsung 400! Így a kettő közül inkább a samsung. Külön-külön mindkét TV jó választás. Ha ragaszkodsz az LG-hez, akkor inkább ezt vedd: [link] Tehát vagy a fenti samsung, vagy az általam linkelt. Amelyik neked szimpatikusabb, egy kategória, mindkettő jó!
2/3 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van. Én pont azt az LG smart tv-t vettem meg amit ő linkelt. Hibátlan! Gyorsan vessz mindent ( videa, youtube stb.. ) Wifin keresztül látja a laptopom tartalmát valamint nagyon szép kép van rajta. A 3d egyszerűen fantasztikus rajta. Elég jó a hangzása is a tv-nek ahhoz képest meg pláne, hogy bele van építve. Nem bántam meg a vételét. Tökéletes tv!!
3/3 anonim válasza:
Ja és kaptam hozzá 6db 3d-s szemüveget is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!