Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Radeon R7 260x FSP Hexa 400W...

Radeon R7 260x FSP Hexa 400W Táppal?

Figyelt kérdés
Az lenne a gond,hogy megvettem a gépet vagyis az alkatrészeket, összeraktam és elindítom majd azt veszem észre,hogy a videokártya hűtője nem forog folytonosan csak kicsit majd megáll majd kicsit majd megáll.Utána néztem a videokártya min 500W-ot igényel. Mit csináljak, cseréljek tápegységet vagy valamit lehet csinálni,hogy ne keljen a hexát kicserélnem?

2015. aug. 28. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
A ram ment a másik gépben, és ugyan az a ramunk van csak neki más az alaplap és neki felismeri..
2015. aug. 29. 14:21
 42/51 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#39 ezt fejtsd ki boveben

utana neztem es a ram nem talal ra

mire nem talal ra? es hol neztel utana?

ramnak mi a pontos tipusa?

2015. aug. 29. 14:22
 43/51 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es az "o alaplapjanak (88) amtamogatasi listajan fent van a ram?

ha ram nelkul elinditod geped csipog?

a ram tamogatasi listak nem szoktak teljesek lenni vagyis az hogy nincs fent rajta nem zarja kinhogy teljesen jol mukodhet vele

2015. aug. 29. 14:24
 44/51 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nincs veletlen egy 750K tok hogy kiprobaljatok azzal?

mert ehez nem kell ujab bios

igy lehetne tudni hogy bios frissites kell, es ha mar ott vagytok le is frissititek es kesz

2015. aug. 29. 14:28
 45/51 A kérdező kommentje:

Oké akkor bővebben : Kingston hyperx fury hx316c10fb/4 a ramom és a [link] oldalon néztem meg,hogy nem támogatott ez a ram.

Az övét nem néztem meg mivel neki alapból felismertem.. Mielött nincs benne a ram csipog, miután belerakom már nem..

2015. aug. 29. 14:32
 46/51 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#45 megeshet de mint irtam ez nem kizaro ok mindeg, vagyis ami nics listan az is mukodhet vele, de ha nincs masfele ramotok akkor ezt nehez kideriteni hogy csak a ram lehetseges inkompatibi,itas r az oka mindenek
2015. aug. 29. 15:34
 47/51 A kérdező kommentje:
Beszerzek valakitől egy más ramot, osztmeglássuk.. Addig is köszönöm a válaszokat :D
2015. aug. 29. 19:46
 48/51 A kérdező kommentje:
Na azvan,hogy szereztem egy másik ramot de azon sem fut tehát elküldtem egy szakihoz. Ő megnézi,hogy mi lehet a probléma. Alaplap hiba vagy bármi..
2015. szept. 1. 19:45
 49/51 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon sok minden történt az elmúlt napokban. Először kiírtam,hogy a videókártya hűtője nem forog rendesen,de az kijavult mivel nem volt rajta a ATX 12V.. Most hogy rádugtam kicsit nehézkesen is de beindul és forog rendesen.. De a monitor rádugása után semmi, elkezdtem szét szedni darabokra hol a hiba és a ramnál megakadtam.. De a ram az asrock a58m-hd+-al kompatibilis.. Szereztem egy másik ramot de annál is ugyan ez a gond,hogy amikor a ramot rárakom az alaplapra a speaker (csipogó) nem szólal meg.. Elvittem szervizbe mit szólnak, és ők azt mondták,hogy az alaplap vagy a proci hibás. De kiprobálták külön-külön és ment szóval nem tudom. Pedig az asrock fm2a58m-hd+ az athlon 860k val elvileg kompatibilis. Fogalmam sincs mit csináljak. Nem tudom a bios frissités segítene ? vagy mi lehet egyáltalán a gond? küldjem vissza az asrockot és a procit nézzék meg hibás-e? mert a 15 nap lejárt visszacserélni nemtudom.. :W :W :W :W
2015. szept. 9. 14:58
 50/51 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

:/ hat igen visszakene kuldeni

hogy erted hogy kulon ment? szerivben kiprobaltatok:

masik alaplapban a te cpu d es minden jol ment

masik cpu a te alaplapod ban es minden jol ment

?

csak a te cpu d a te alaplapodal nem akar jol meni? :/

huzos ...

gari szerviz nincs mas...

2015. szept. 9. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!