Egy Asus M5A97 EVO alaplap, egy 4GB-s 1.600MHz-s Corsair RAM, egy AMD Bulldozer FX-6300, egy Sapphire ATI Radeon HD 5750 1GB szerintetek viszonylag erős gép? És mindehhez egy FPS Hexa 500W-s táppal ellátva.
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 21:42
1/10 A kérdező kommentje:
Bocs FSP nem FPS Hexa. :D
2012. dec. 5. 21:44
2/10 anonim válasza:
Inkább közepes erősségűnek mondanám.
3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz ettől sokkal jobb gépeket lehet összerakni, de nekem a mostani gépem után ez egy erős gép lesz. :D De szerinted akkor ez egy viszonylag jól összerakott gép?
2012. dec. 5. 21:52
4/10 anonim válasza:
Nem igazán értem honn jött a képbe a hd5750, gyanítom, hogy hasonló árban jobbat is kapnál.
5/10 A kérdező kommentje:
A HD5750 az már megvan azért írtam be azt. Ajándékba kaptam és tudom, hogy nem egy erős VGA, de illetlenség lenne eladni vagy lecserélni csak azért mert nem a legerősebb. Kihasználom az adottságait utána ha meg már kezd "berozsdálni" akkor lecserélem.
2012. dec. 5. 22:00
6/10 anonim válasza:
Értem, gondoltam egyébként, hogy már megvan. A cpu biztos tovább kitart, mint a vga.
7/10 anonim válasza:
Ebben az esetben felesleges ilyen erős procit venned mert ameddig kihasználod a HD 5750 adottságait addigra fele ennyi lesz az FX-6300 és feleslegesen kiadtad a pénzt.
Ide most bőven elég egy AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz.
8/10 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék ilyen erős procit, mert ha esetleg úgy adódna, hogy olcsón betudok szerezni még egy megbízható hd5750-t akkor crossfire-be be szeretném kötni. És inkább legyen egy kis felesleg a crossfire bekötése után, mint, hogy venni kelljen egy másik procit.
2012. dec. 5. 22:18
9/10 anonim válasza:
Tisztelt kérdező még ha a HD 5750 1GB CrossFireX-be kötöd akkor is bőven elég neki az AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz, ugyanis még így is a HD7770 alatt lesz a HD 5750 1GB CrossFireX.
10/10 BM-Striker válasza:
Jó lesz, a CPU legyen minél erősebb, mivel gondolom, nem csak játékra kell. Az 5750 elég erős, ahhoz, szinte bármi elvigyen 720p-ben magas-közepes beállításokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!