Csak beképzelem vagy tényleg szebb hangja van a hangfalaknak ha nem álló hanem fekvő helyzetben vannak elhelyezve?
Figyelt kérdés
Ezt tapasztaltam már több hangfalnál, volt köztük 2.0 ès 5.1 is... Ha fektetve tettem le őket olyan volt mint ha szebb, tisztább jobb minősègűbb lett volna a hangjuk...2015. aug. 21. 20:25
1/3 dirtboy válasza:
szerintem semmi különbség,én nem tudok rá egy okot sem hogy mitől szólhatna jobban.
vak teszt kéne, ahol valaki 1percen belül forgatja neked,ugyan azzal a zenével és ugyan olyan szögben állna persze a hangszóró a füledhez.
ha többször meg tudod mondani hogy mikor fekszik és mikor áll akkor van benne valami.
2/3 anonim válasza:
Van benne valami. Ha fektetve van, akkor csak Kevésbé rezeg be, mint állítva a 4 kis gumi talpán. Csak szerintem nem tesz neki jót, ha fektetve van, hiszen nem véletlen álló hangfalak. De vannak kifejezetten fekvő hangfalak is!
3/3 Scrap válasza:
Ha kipróbálod több helyiségben, valószínűleg azt a következtetést tudod majd levonni, hogy a szobák akusztikai tulajdonsága nagyban befolyásolja az általad hallottakat. A hangfalak pozíciója, helyzete valószínűleg azért számít, mert más úton haladnak a különböző kibocsájtott frekvenciák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!