Az érdekelne hogy e kettő LG 3D LED TV közül melyiken szebb a kép, és melyik jobb tudásban?
Nagyobb a számozása azonos modellpalettán és drágább. Szerinted? :)
Miért ragaszkodsz egyébként az LG-hez? Az ips panelek nem valami erősek a fekete megjelenítésében.
Ha 3D, akkor csakis aktív! ;-) Ez a cikk nem mai és erősen reklám szagú. Ki mondja még ,hogy jobb a passzív? Látogass el a prohardver tv-s topicjaiba és kérdezz rá nyugodtan. Az aktív szemüvegek egyáltalán nem nehezek. Próbáltad egyáltalán? Egy hagyományos szemüveg is nehezebb náluk, mivel műanyagból vannak. Ha az elem merül cserélni kell (illetve vannak akkumulátoros fajták). 5-6e 2db szemüveg, nem hinném, hogy drága lenne, de a tv mellé kapsz is 2-t. A passzív 3d felezi a felbontás, így nem is nevezhető full hd-nak.
Egyébként a 3D szerintem sokadlagos szempont egy tv esetében, 1-2x poén, de biztos nem érdekelne túlzottan. Viszont a Samsung 2-3x akkora kontrasztot tud, mint az Lg tv-k, ami azért jelentős különbség.
"az Aktív 3D Tv-k szemüvege olyan nehéz hogy megnézek egy filmet 3D ben és fáj a fejem mert rohadt nehéz a szemüveg"
Pedig ebből úgy tűnt, hogy van tapasztalatod. Én próbálgattam ismerősnél és nagyon könnyű volt a szemüveg. Egy fémkeretes, hagyományos, amit emberek 0-24-ben hordanak, nehezebb.
Nem tudom mennyit bír, nem érdekel a 3D. Nyilván ritkán kell cserélni, úgyhogy ez nem szempont. A próbával az a gond, hogy a bolti körülmények nem ideálisak a képi jellemzők megítélésére. Neonfény, idióta túlszaturált beállítások, stb. És a Samsung sokkal jobb fekete szintjét se fogod látni a boltban, csak otthon, mikor filmezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!