Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360-hoz kaptam egy kábelt...

Dreko7 kérdése:

Xbox360-hoz kaptam egy kábelt amit tudok csatlakoztatni a HDTV-mhez, és át tudom állítani HDre, de ha veszek egy HDMI kábelt is attól még szebb lenne a grafika? Vagy marad ez?

Figyelt kérdés

2014. márc. 14. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:

VGA (d-sub) kábellel kötötted össze? Mert az a HDMI mellett az egyetlen amivel fentebb lehet húzni a felbontást

A grafika nem lesz jobb a nagyobb felbontástól csak nagyobb lesz a felbontás (ami pl gta-nél már néha gondot okoz a box-nak)

2014. márc. 14. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is HDMI kábellel van összekötve az Xbox360 és a TV.

Mindenképpen HDMI kábellel kösd össze mert úgy kapod a legjobb minőséget + az Xbox360-at állítsd át a "HDTV settings"-ben 1080p-re (persze ha már a HDMI kábellel van összekötve a kép).

2014. márc. 14. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Amúgy meg, miért okozna gondot az Xbox360-nál a GTA5, azért mert HDMI kábellel köti össze a TV-t és a konzolt?

Ezt nem nagyon értem de mindegy pedig köztudott hogy az Xbox360 GPU-ja erősebb mint a PS3-é + Xbox-ról portolják a multiplatform játékokat, amit kb. mindenki tud. (mindkét konzollal rendelkezem mielőtt valaki nyavajogna)

2014. márc. 14. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
gta5 példa volt, nagyobb felbontáson küzd vele a konzol, rengeteget szaggat a játék
2014. márc. 14. 22:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Xbox 360 komponens HD AV-kábelt kaptam hozzá. Minden színű be van dugva a TV-be kék zöld piros fehér piros. A sárgának már nem volt hely:D azon a felén amit a boxba dugok be lehet állítani hogy sima tv vagy hd tv- nekem hdra van állítva. a konzol is be van lőve HDra.
2014. márc. 15. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A lényeg hogy a HDMI kábel képes átvinni a FULL HD minőségű jelet, a komponens kábel erre nem alkalmas.

Itt egy kis hasznos olvasnivaló a témában.

[link]

2014. márc. 15. 15:57
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a választ:) Már sokkal okosabb lettem :D
2014. márc. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!