720p-s vagy 1080p-s tv-n szebb a képe egy 720p-s műsornak?
az előttem szólónak igaza van, de ne vegyél plazmát.
1. sokat fogyaszt
2. beégésre hajlamos
3. sötét kell hozzá
4. tükröződik az üveglap
5 magas hő kibocsájtás
Köszönöm a válaszokat! Hát, ha homályos lesz a kép akkor inkább veszek most egy sima HD-t és pár év múlva egy fullHD-t, ha kell. Pont ettől tartottam, hogy vagy kockás lesz vagy felskálázza, de akkor meg homályos lesz.
A plazma biztos marad, mert szebbek a sötétek rajta, nem gond, hogy csak sötétben lehet használni, mert csak délután/este/éjszaka nézek tv-t, nem baj, ha többet fogyaszt, és nem baj, hogy melegszik, mert van klíma. De ha megtudtok győzni a led jo tulajdonságaival akkor azt szívesen fogadom.
még 1 jó tanács a fekete színekhez
5 éve árulok tvéket.
vásárlásnál válasz ki a boltban 2db-ot
majd kérd meg az eladot,h kapcsolja ki a 2 tévét.
hogy miért? mert nem lesz a fekete sötétebb mint maga a kijelző. A sötétebb kijelzőset ved meg.
pl a 100 ezer körüli samsungok kimondottan szürkések
pana g sorozrat szebb de a gt30 tol felfele fekete a kijelző. viszont kb 50e a külömbség a g és a gt között
Hát ha most akarsz tévét venni akkor 4K vagyis ULTRAHD vegyél!
FULLHD 1920x1080p=2,1megapixel kép!
ULTRAHD 3840x2160p=8,3megapixxel kép
tehát 4x jobb!
Ha jól tudom philips40pus6809 az 156000ft 3D és jobb mint akármelyik 3d Fullhd!
Ha nem kell a 3d akkor 4k lehet venni 130körül samsung és lg csak a tipust nem tudom!
De ha akarsz nézni
arukereso.hu itt tudsz keresni hd fullhd vagy 4k sok kiválastási és legolcsóbb árak!
Megjegyzés Benne van a Sat parabola,amin már van Astrán 19,2 ,hotbird 13fok 23,5fokon 4k adások csak forgatni kell,és még sok 3d és hd 720p és 1080i is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!