A Commodore 64 segíti megtanítani velem a programozást? És a játszáson kívűl képes még valamire? Példáúl szövegszerkesztésre meg ilyen más dolgokra?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert videókban láttam hogy be kell programozni hogy egy játék elinduljon.2015. aug. 3. 23:01
1/5 anonim válasza:
Juj... :D
Téves pályán mozogsz!
A programozásnak van egy logikája, egy elvont logika amit meg kell érteni.
Amire neked szükséged van: Egy pár youtube tutorial, pár könyv (amit le lehet szedni a netről), pár programozással foglalkozó weblap, és egy kezdő program. Pl.: Pascal
Vesd bele magad a világába, könnyen elsajátítható, megszerethető. Ha megvagy válthtsz valami komolyabbra is.
Szövegszerkesztésre meg word.. :)
3/5 Koplárovics Béci válasza:
A LOAD "LAZY JONES" és a RUN még nem volt programozás :) A saját BASIC-jében meg kb semmit sem lehetett megírni (most a POKE-kal megírt assemblyt ne vegyük BASIC programozásnak). A minimum volt egy SIMON'S BASIC hozzá, vagy ha megtanultad az assembly-jét :) Persze a nagyon alapokhoz nem rossz :)
4/5 anonim válasza:
Szövegszerkeztésre meg voltak külön programok.
Én az Easy Script-et használtam ;)
5/5 Szirty válasza:
Nem világos mit szeretnél.
A C64 ma is pontosan ugyanarra képes mint megalkotása napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!