A Sennheiser CX 300 II jó fülhallgató?
Az olcsó Sennheiserek nem valami kiemelkedőek, inkább csak a felsőbbkategóriában gyártanak jó hangtechnikát.
Én a Soundmagic E30-ot ajánlom, én is egy ilyet nyúzok.
Most ez is megdrágult a dollár/forint miatt, de ingyenes a szállítás Nomonoban, és azt mondják, hogy a garanciaidő alatt szó nélkül cserélik akár egy törött kábelnél is.
Én Ebayről rendeltem, mert anno fele annyi volt ott, mint itthon (már nincs így).
Amit még érdemes nézni:
Soundmagic E10
Xiaomi Piston 1-2-3
VSonic VSD1, VSD1S, VSD2
Az a Sony egy olcsó darab, volt vele dolgom, nálam bírt 3 hónapot. A neodínium mágnes miatt a hangzása az árához képest egész jó, de nem valami tartós.
Én egy Sennheiser CX 3.00-t vettem most, ez elég jól szól.
A kommenteid alapján csak erőlködsz az önigazolással. A tudatos vásárlás nem így működik, hanem hogy utána nézel a dolgoknak, vagy valami (Árukereső nem ér, ott cenzúráznak, meg ugyanilyen önigazolásokat írogatnak).
Az már alapból elrettentő, hogy 2-ből 2 említett füles fél éven belül megadta magát.
Nem azt mondom, hogy szr fülesek, csak nem jó ár/érték arányúak.
A Sony dobozhangú, a Sennheiser meg basshead (ami elnyomja az egész zenét), meg nem egy nagy durranás a hangja.
Arra pedig kíváncsi lennék, hogy milyen "zenéhez" kell csak a mély. Drum and bass-t hallgatok, de ennek se kell a fárasztó hangzású basshead füles, csak belerondítana a képbe.
Ha nem érdekel mások jótanácsa, akkor minek kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!