AKG K321 vagy Sennheiser CX 1. 00?
Figyelt kérdés
Utóbbi természetesen drágább néhány ezer forinttal.2015. máj. 9. 14:15
1/4 A kérdező kommentje:
Az AKG-t már megvettem, a leírt paraméterek alapján jobbnak tűnt, de mint tudjuk, ez nem mindig döntő. Lehet a Sennheiser jobb vétel lett volna?
2015. máj. 9. 14:18
2/4 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen akg-m van... :D én meg vagyok vele elégedve, előtte Sony fülesem volt, annál sokkal jobb, és tartósabb, de azt nem tudom, hogy ez a Senheiser milyen, köztudott, hogy nagyon ott vannak hangzás téren, lehet, hogy jobb lett volna, de most már mindegy, nem? :)
3/4 anonim válasza:
Nekem Sennheiser van. A kettőt ugyan nem tudom összehasonlítani, de a Sennheiser sokkal jobb a "teszkós" 50 ft-os headsetnél
4/4 Trevor. válasza:
Csak CX3.00-ról tudok nyilatkozni, ugyanis olyanom van. Ez elég jól szól és van benne basszus is érezhetően. Kényelmes és nem esik ki a fülből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!