A Sennheiser CX 300 fülhallgató ennyire gyenge lenne?
Figyelt kérdés
Most vásároltam egy Sennheiser CX 300-as fülhallgatót, ugyanis sok jót hallottam róla (külön kiemelték az erőteljes basszust), de összevetve a régi 2000 Ft-os Maxell fülesemmel olyan, mintha egy laptop béna külső hangszóróját hallgatnám. Lehet rajta kalibrálni? Mert ez így nagyon gyenge. A basszus szinte zéró, egyáltalán nem erőteljes.2015. máj. 6. 22:00
2/3 A kérdező kommentje:
A budaörsi MediaMarkt-ban. Az nem lehet, hogy be kell kicsit járatni? Mert sok helyen volvasom, hogy ezeknek be kell égnie. Nekem egyébként az a Maxell volt az első fülesem, amit használtam is és az elején nem igazán volt mivel összehasonlítanom. Szóval lehet az is ilyen volt, aztán szép lassan bemélyült (eltűntek a nagyon éles hangok)?
2015. máj. 7. 19:03
3/3 anonim válasza:
Nekem is CX-300 II-m van, nem kellett bejáratni, jól szólt a basszus az elejétől. Biztos, hogy a megfelelő gumiharangot használod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!