Gönczi renáta kérdése:

Windows 10 telepítése. (? )

Figyelt kérdés
Amikor el kezdem telepíteni a windows10-et MediaCreationToolx64-keresztül és az azonnali telpítést választom... akkor majd fog kérni Licensz kódot? :(

2015. aug. 3. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Jaj te kis butus, miért ne kérne?

Abban az esetben, ha eredeti licenszes a gépet, tehát vásárolt a win ami rajta van, nincs gond vele, hiszen eredeti és a frissítés is ingyenes rá.

Itt nem érvényes a különböző generátorok által "érvényesített" win.

2015. aug. 3. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Első valótlanságot ír.

Nem kéri a frissítő a termékkulcsot. Cserébe viszont a jogi státus sem változik meg. Ha eddig gond nélkül tudtad használni a nem jogtiszta Windows -odat, akkor a frissítéssel is használhatod majd ugyanúgy.

2015. aug. 3. 13:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:3 De nekem ha jól tudom jogtiszta...xD
2015. aug. 3. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezekre vigyázz és használd a HIVATALOS letöltőoldalt!

[link]

[link]

2015. aug. 3. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
2015. aug. 3. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerős most sipákol a mobilban, mert belefutott a thaiföldi Microsoft zsarolásba!

A gép nem indul, Ramsomware van rajta...

2015. aug. 3. 15:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a komenteket ^_^ De már le frissítettem és minden rendbe van :D eredeti Microsoft oldalról szedtem le a MediaCreationToolx64.exe-t és el indítottam fel telepítette és minden rendben, megy rendesen a gép és nem kért Licensz kódot! ^_^ Nagyon bejövős ez a win10 :D aki szeretné Itt: [link] töltse le a rendszeréhez megfelelő telepítőt és csak futtassa le utána menni fog ^_^ (Y)
2015. aug. 4. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi van a Számológép, Játékok, Képmetsző stb. progikkal? Működnek? A driverek is (net, wifi, videokártya stb.)?
2015. aug. 4. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:

A játékok nincsenek, de ingyen letölthető hozzá a kártyajáték és az aknakereső feljavított változata. Számológép van, a képmetsző az mifene?

Nekem nem kellett meghajtót telepítenem.

2015. aug. 4. 14:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem minden rendbe van eddig működik a wifi,videó/hangkártya, usb bemenetek stb és ami rajta maradt játékok (amit én telepítettem win7-n) működnek!
2015. aug. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!