Mi a teendő, ha TP-Link TL-WN721N Vezetéknélküli Adapter illesztőprogramjának manuális telepítése során a rendszer hibába ütközik Windows 8 esetén?
Igen, ez az amit próbáltam és ezt a drivert nem hajlandó telepíteni. Itt egy kép arról, amit kiír a telepítés megkezdését követően szinte azonnal.
Mondjuk BETA driver, szóval olyan nagy elvárásokat nem kell támasztani.
Úgy csináltad ahogy a mellékelt PDF fájlba írják?
Na igen, BÉTA... Majdnem potnosan úgy csináltam mindent, ahogyan az a leírásban szerepel. Azért majdnem, mert a leírás sem lett tökéletesen összeállítva ugye (a legeleje pl.), egyébként viszont minden mással pontosan úgy jártam el, ahogy kell. Persze más az adapter típusa is, így a letöltött csomagban más fájlokkal kell operálni, nekem például kettő is van, amit meg lehet nyitni, de mindkettőnél ugyan az a hiba. Na meg lehet, hogy az én adapterem olyan, amivel ez a béta driver pont nem működik rendeltetés szerűen.
Szóval akkor most várok, míg kiadják a végleges változatát az illesztőprogramnak, vagy veszek egy másik adaptert, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!