Hangfal 2.1 vagy 5.1?
Figyelt kérdés
Körülbelül 10-15.000Ft ért egy Genius vagy Philips 5.1-es hangfal, vagy ugyanennyiért egy jobb fajta 2.1?2012. okt. 31. 19:10
1/3 bamboochatheone válasza:
Mindenképpen jobbfajta 2.1 vagy egy jófajta 2.0(fadobozos).
2/3 hangfalepito válasza:
Ha azt szeretnéd hogy rendes térhangzású rendszered legyen én mindenképpen az 5.1-et tudnám neked ajánlani filmnézés stb... Amennyiben csupán zenehallgatásra használnád akkor nem éri meg az 5.1 oda bőven elég a 2.1 . Hozzáteszem a genius és a philips sem rossz márkák.
3/3 bamboochatheone válasza:
Én egyszer vettem egy régifajta tesco-s TECHNIKA 2.1-es hangrendszert és nagyon szerettem. 2500 forintért jobbat soha nem hallottam még azóta sem. De persze ez csak szubjektív vélemény, nem ajánlani akartam hanem csak megjegyezni.:)
Amúgy ilyen fajta: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!