Milyen kábelek kellenének hozzá?
2012. okt. 25. 20:54
1/2 anonim válasza:
Szia 8 mm2 es tápkábel, 1 mm2 1 eres kábel a vezérléshez, biztosítékház, rca - rca kábel, és 2,5 mm2 -es hangszóróvezeték a mély-ládához.
Ezeket méretezni kell, tápkábelből általában a pozitív oldalból kell sok, a negatívot a kasznihoz szokták testelni. A vezérléshez nem minden esetben kell külön kábel létezik már olyan is ami az rca-rca kábellal együtt van. Hangszóróvezetéken nem érdemes spórolni, célszerű a mély-ládába is kicserélni vastagabbra.
Egyébként lehet szettben is kapni pl.:
2/2 anonim válasza:
Annyit fűznék az előzőhöz, hogy nagyon figyelj oda a megfelelő testre. Én elhúztam az akkuhoz a földet is, elfért, meg volt is annyi kábelem. Viszont ha spórolni akarsz a kábellel, akkor a rögzítési pontnál legyen tiszta a csatlakozás, és saruzd fel a kábelt. Én a REM szálas rca kábelt ajánlom, és akkor nem kell külön bajlódni. A rádiónál a rem-t pedig forraszd, és zsugorcsővel szigeteld. Még ami fontos, hogy az rca kábel és a tápkábel is egymás mellett fusson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!