Laptopomon windows 7 telepítése közben hibát dob ki! Hogyan lehetne ezt megoldani? Bővebben lent!
Laptopom mai nap folyamán elromlott...kikapcsoltam,utána bekapcsolás közben megjelenik a laptopom márka neve,de nem tölti be a windowst...gondoltam újrateszem a win7-et!Először megpróbáltam a telepítő CD-vel javítani a hibát,de nem észlelte a problémát...Utána gondoltam,akkor nincs más leformázom a C meghajtómat,és elkezdem telepíteni...szépen kicsomagolja a fájlok,csinálja a dolgát,de mikor a frissítésekhez ér,ez a 4. menüpont,akkor ezt a hibát dobja ki: "A Windows nem tudta beállítani az offline területi beállítások információit.Hibakód: 0x80800000"
Most mit tudok ezzel kezdeni?
Le kéne formáznom a D meghajtóm is,vagy mit kéne tennem?
Sajnos a D meghajtón fontos információk vannak,és nem mentettem le pendrive-ra,meg sehova,persze ha muszáj,ha az a megoldás akkor leformázom...
Kérlek minél előbb segítsetek,fontos nagyon!
Köszi előre is
köszönöm a válaszokat...
az új partíciót,hogy tudom megcsinálni?
ennyire nem értek hozzá sajnos,hívnom kéne szerelőt?
Csak az baj,hogy az meg lehet 1hét mire ráér,aztán nekem meg kéne a laptop...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!