Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segitenetek egy elektronikai...

Segitenetek egy elektronikai analfabeta lanynak? :D

Figyelt kérdés
Autós lehajtható képernyőt hogyan hangoljam össze egy univerzalis taviranyitoval? Nem kaptunk taviranyitot a Nissan Suisse tipusu kocsinkhoz es mindenkepp szeretnem beuzemelni a tv-t. Hogyan csinaljam? Kerlek segitsetek :$ 16/L

2015. aug. 2. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogyan, gyakorlatilag esélytelen. Távirányítós egyáltalán?
2015. aug. 2. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen taviranyitos. Megrendeltuk hozza de nem jott meg es holnaputan kene hasznalni ezert probalok mas megoldasok utan nezni..
2015. aug. 2. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Az univerzális távirányító leírásában rá kell keresni, kezel-e hasonlót és azzal a kóddal próbálkozni.
2015. aug. 2. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A Logitech Harmony nak van szoftvere amiben ilyet találtam mint gyártó, de nem tudom a tipus számát a TV-nek.

[link]

2015. aug. 2. 11:48
 5/5 rtsfgrt válasza:
Sikerult megoldani? En is hasonlo problemavak kuzdok, csak nekem nem olyan surgos. En egyaltalan nem talalok hozza taviranyitot. Mondjuk nekem mas fajta kocsim van, de jo lenne tudni ha van valamilyen alternativ megoldas is a problemara.
2015. aug. 8. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!