Ti ki szoktátok dobni egy idő után a különféle elektronikai cuccok használati útmutatóit?
Figyelt kérdés
Szüleim mindig kidobják őket, amitől falra mászok, az én telefonom leírását is kidobták költözéskor(Épp nem voltam ott.), és mivel nagyon régi telefonról van szó, elég nehéz lenne szerezni hozzá, ki tudja mekkora kutatómunkát igényelne. De a telefonom hagyján, mert azt már tényleg elég jól átlátom, de egy összetettebb cuccnál mindig lehet, hogy valamit véletlenül elállít az ember, vagy valami olyasmit használna rajta, amit nem szokott, és nem tudja, hogy hogy van... Pl. most, hogy a kormány átszabta a csatornakiosztást, jó lenne, ha tudnám, hogy kell beállítani a tizenéves TV-t, ami amúgy tök jól működik, de nem szeretném tízezrekért valami speciális szakemberhez vinni, hogy megmutassa, hogy kell használni, mikor nincs is semmi baja. Bár apám lehet be tudja állítani a csatornakiosztást rajta. De van egy régi hifink is a szekrény tetején, amire aki nem látta soha,nyilván az is rájön IQ-ból, hogy hogy kell bekapcsolni, meg berakni a CD-t, de arra, hogy hogy kell ébresztőt, automatikus kikapcsolást meg hasonlókat beállítani(Mert nyilván nem csak az alap dolgokat szeretné használni az ember, ha már van.), már nem biztos, és szerintem szüleim sem tudnák, ha mondjuk úgy alakulna, hogy megint használni akarnánk, és akkor vihetnénk valami szakszervízbe, hogy megmutassák, hogy kell használni, miközben semmi baja, vagy mi? Komolyan flra mászok ettől, bakker a papírja hozzá tartozik a cucchoz...2015. júl. 23. 16:20
1/4 anonim válasza:
Nem, bár használni sem szoktam őket. Ha eladásra kerül a sor, azért hasznos lehet, ha megvan mindene.
2/4 Trafó1 válasza:
Félre szoktam tenni de így is néha elkeveredik, aztán már a neten sem találod meg.
3/4 anonim válasza:
Én rendszerint elteszem, nincs olyan sok elektronikai eszközöm, hogy a dobozaik + a használatijuk túl sok helyet foglalna el.
Bár kis érzékkel használati nélkül is rá lehet jönni, hogy mi micsoda, de én azért szeretem, ha megvannak a papírjai.
Ha meg csak a használatit kell elrakni, a dobozát nem, az végképp nem sok hely.
4/4 anonim válasza:
Az ilyen alap dolgok, mint pl: a Hifi, azokat kidobálom, mert még a hülye is tudja kezelni.
Viszont a telefon könyvecskéjét meg szoktam tartani, csak úgy megszokásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!